Starity

Karda Bea élő adásban osztotta ki Majkát!

2011. október 13. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrány kerekedett Majka bohóckodásából, amikor az Összeesküvők éjszakai adásában konferálta fel Karda Beát és Fásy Ádámot.

hirdetés
Karda Bea élő adásban osztotta ki Majkát!

Majka nevetve konferálta fel egyik éjszakai adásban, hogy szerinte Karda Bea intelligenciaszintje megegyezik a súlyával és nem érti, hogy lehet, hogy ennyi aggyal, még nem ütötte el a busz, vagy egyáltalán még életben van. Majka a nagyobb botrányt elkerülve, megpróbálta szépíteni a dolgot egy drámai bocsánatkéréssel, melyet kedd este ejtett meg, de ennek a komolysága erősen megkérdőjelezhető volt, hiszen a műsorvezető ebből is poént csinált.

A bocsánatkérés után élőben kapcsolták telefonon Beát, aki kommentálta az eseményeket és Majka fejéhez vágta, hogy szerinte ő egyáltalán nem tiszteli a nőket és fel van háborodva, hogy így megalázta a médiában.

„Azt ne várd, hogy könnyes szemmel kérjek bocsánatot, de te egy közszereplő vagy, akiből viccet kell csinálni néha” – védekezett Majka.

„Ne csinálj belőlem viccet! Te egy kicsikét sok vagy, velem így ne vidámkodjon senki, neked még humorból tanulnod kell Majka, Figyelj ide, anyád lehetnék kétszeresen, és anyukádat kérdezd meg, meg a Hajnalkát, hogy mit szólna ehhez a szöveghez, amit te leválgtál az adásban. Még soha nem voltam ilyen haragos, mint most” – öntötte ki lelkét a színésznő, aki a beszélgetés végén még elmondta, hogy köszöni a bocsánatkérést, és nem haragszik, de soha – amíg csak él – nem fogja ezt elfelejteni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek