Starity

Orlando Bloom imád rosszfiú lenni

2011. október 13. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai romantikus szépfiúja örül, hogy végre kibontakozhatott egy gonosz karakterben.

hirdetés
Orlando Bloom imád rosszfiú lenni

Orlando Bloom a számos szépfiús szerep után végre megmutathatja rosszabbik énjét is a The Three Musketeers című filmben, amely a napokban kerül bemutatásra. A színész a filmben Buckingham herceget alakítja, és saját bevallása szerint örül neki, hogy végre nem skatulyázták be a romantikus lovag karakterébe.

„Én vagyok általában a jófiú, és ezért döntöttem úgy, hogy most mást is szeretnék. Főként ezért vállaltam el ezt a szerepet. Nem biztos, hogy benne lennék a filmben, ha D'Artagnan szerepét kaptam volna meg. Valami különlegesebbet akartam már csinálni, például rosszfiút alakítani. A gonosz oldal vicces. Sőt, sokkal viccesebb” – mondta el őszintén Bloom.

A színészt szerencsére a készítők is rögtön erre a szerepre szánták, így nem volt min vitázni a válogatások során. Alexandre Dumas regénye egyébként már számos feldolgozást megélt, és a kritikusok előre félnek tőle, hogy ez a forgatókönyv mit hoz majd ki belőle. A filmet premier előtti vetítésen már láthatta a nagyközönség, és ma már a hazai mozik műsorán is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek