Starity

Debreczeni Zita extrém sportolókat kapott le

2011. október 13. 16:04   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debreczeni Zita, a téli sportok és a fotózás szerelmese különleges fotósorozatot készített a tehetséges és nem mellesleg szemtelenül sármos magyar deszkásokról a közelgő Fridge Fesztiválra. A szívéhez közel álló fotózáson egy-két elejtett póló, előbukkanó izmos felsőtest, valamint remek hangulat gondoskodott az őszi felmelegedésről.

hirdetés
Debreczeni Zita extrém sportolókat kapott le

Debreczeni Zita átállt a kamera túloldalára, és fotósként bizonyított: a téli sportok szerelmeseként tehetséges magyar snowboard és sí versenyzőket kapott lencsevégre.

„Minden fotózásom előtt izgulok, de most különösen, hiszen a közelgő Fridge Fesztivál kapcsán a legjobb magyar riderekről készítettem képeket, akik közül többen is eséllyel indulnak a következő téli olimpia kvótáiért. Bevallom, tartok a fiús fotózásoktól, mert a szakmának csak a női oldalát ismerem. Ráadásul most nem modellek álltak a kamerám elé, hanem profi sportolók, akik eleinte kényelmetlenül érezték magukat. A vidám hangulat azonban feloldotta őket, és végül remek képek készültek” – árulta el Zita.

A Fridge Fesztivál tízemeletnyi magas rámpájáról lecsúszó Trso Lukács Legot (freeski kategória) és Liptay Dávidot (snowboard kategória) barátnőik is elkísérték a fotózásra, azonban féltékenységről szó sem volt, a lányok is büszkén pózoltak párjukkal a gyönyörű fotós-modell előtt. Az egyelőre facér síző fiúk – Miklósvári Ambrus és Stiller Tamás – sem álltak tétlenül: ők pólójukat lekapva, Zitával késztettek közös képet.

A versenyzőkről készült különleges fotósorozatot bárki megtekintheti, aki kilátogat Budapest egyetlen téli sport- és zenei rendezvényére, a Monster Energy Fridge Fesztiválra november 10. és 13. között.


Fotó: Red Lemon Média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek