Starity

Adele kitart a cigaretta mellett

2011. október 14. 16:04   |   Szerző: holló

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele betegsége még mindig tart, nemrégiben koncertsorozata is törölve lett. Sajnálatos módon káros szenvedélyéről továbbra sem mond le.

hirdetés
Adele kitart a cigaretta mellett

Rajongókat sokkoló kijelentést tett Adele, miben azt taglalja, gégegyulladásának kialakulásában nem a cigaretta játszik főszerepet, szimplán csak a kelleténél többet beszélt. Hangja épségét kockáztatja minden egyes szállal, ám nyilatkozata a következő volt:

„Ha nem énekesnő lennék, akkor is elszívnék napi huszonöt szálat. A dohányzás a legjobb dolog a világon, megőrülnék, ha le kellene szoknom."

Dalaiban is fellelhető hangjának apró rekedtsége, ami nélkül talán nem is lenne egyedi. Azt tudjuk, hogy a dohányzás rendkívül káros az egészségre, és bízunk benne, hogy ezzel a fiatal énekesnő is tisztában van. Szomorú lenne, ha pár év múlva nem tudnánk hallgatni mesés hangját, mert pár szál cigaretta elvette azt. Ő azonban mégis a túl sok beszédet okolja; állítása szerint hangja nem a színpadon, hanem azon kívül károsodott, mikor éppen nincs fellépése, meglepően sokat beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek