Starity

Rod Stewart hibátlan koncertet adott

2010. június 28. 21:09   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rod Stewart volt az idei fellépő a T-Mobilos, ingyenes Kapcsolat koncerten, amit a hagyományokat megőrizve, Budapesten az 56-osok terén láthattak a nézők.

hirdetés
Rod Stewart hibátlan koncertet adott

Rod Stewart hatalmas hangulatot teremtett a 2010-es Kapcsolat koncerten. A közönség őrjöngött, szinte az összes legsikeresebb dalát előadta, az immáron 65 éves csillag. Aki ott volt, annak biztosan felejthetetlen élményekben volt része. A zenész láthatóan nagyon jól érezte magát a színpadon, még így, túl a hatvanon is. Rodnak nem csoda, hogy töretlen a sikere, mivel a számokat még mindig kifogásolhatatlanul adta elő. Ezúton is gratulálunk neki, és köszönjük a csodás koncertet!

Extra információ: Az ingyenes Kapcsolat koncertre tizennegyedik alkalommal kerül sor; a korábbi fellépők között volt többek között Elton John, a Pet Shop Boys, Sting, Pink, tavaly pedig a Simply Red. Rod Stewart az új lemezével ismét bebizonyította, hogy érdemes arra az óriási hírnévre, amit a világszerte töretlenül teltházas koncertjei és az elmúlt öt nagylemezének eladási adatai is jeleznek.

Ti szívesen elmentetek volna a koncertre? Ha ott voltál, szerinted milyen volt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek