Starity

Jáksó Laci élő adásban flörtölt a párjával

2011. október 14. 15:03   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit főzöl vacsorára? Mikor érsz haza? Vettél tejet? Ilyen és ehhez hasonló bolondos kérdésekkel hívogat már fél éve egy rejtélyes hölgyet műsorában Jáksó László. A hallgatók már megszokták a rádiós őrült telefonjait, így kevesen gondolták volna, hogy a lány tényleg a műsorvezető barátnője és gyakorlatilag a fülük hallatára élték párkapcsolatukat.

hirdetés
Jáksó Laci élő adásban flörtölt a párjával

Lehullt a lepel, Jáksó László valóban a barátnőjével beszéli meg adásban estéről-estére, mi legyen a vacsora! A Class FM esti műsorában a legnagyobb slágerek mellett eszement szignálok hangzanak el, gyakoriak a furcsa témákkal előálló vagy éppen dalolászó betelefonálók, de Lacit sem kell félteni, ha poénkodásról van szó. Így sokan azt hihették, csupán álhívásokról van szó, amikor a műsorvezető egy lánnyal beszélte meg privát életének részleteit a Jáksó Top 20 adásaiban.

„Nem tudatosan alakítottuk így a történetet. Egyszerűen csak jött, hogy nekem fel kell hívnom őt, aztán rendszeressé váltak ezek a kis telefonok. Immáron fél éve hívogatom a legegyszerűbb kérdésekkel, mint például, hogy melyikünk ér haza előbb, ki menjen boltba. Még viccelődni is szoktunk, hogy jajj, meg ne hallja ezeket valaki, még megírják a bulvárlapok!” – árulta el nevetve a Class FM műsorvezetője, aki még az éteren kívül nem mutatkozott együtt kedvesével, így csak a rádióhallgatók ismerhetik annak a hölgynek a hangját, aki rabul ejtette Laci szívét.

„Persze tudtuk, hogy mindenki viccnek gondolja majd, mi is poénkodósra vettük a figurát. Jó dili, hogy halálosan igazat mondasz és közben a kutya nem hisz neked. De most elárulom, tényleg ez a lány az én párom" – tette hozzá a rádiós.

Fotó: Class FM

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek