Starity

Megjelent Marit Larsen új dala

2011. október 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marit Larsen még nyáron adta a világ tudtára, hogy hamarosan új albummal jelentkezik, amiről mostanában egyre több információ van, sőt, az első dal is megjelent róla.

hirdetés
Megjelent Marit Larsen új dala

A 28 éves norvég énekesnő, Marit Larsen harmadik albuma 2011. november 18-án jelenik meg, erről először a Tumblrön osztott meg információt még a nyáron, október elején pedig a cím és a dallista is nyilvános lett.

A harmadik nagylemez – amelynek címe Spark – első, beharangozó kislemeze Coming Home címmel tegnap került fel a Youtube-ra, szűk körben elérhető verzióban, azaz csak linkkel lehet megnézni, a kereső nem adja ki a lelkes kutatóknak.

A dalról nincsenek még pontos információk, így azt sem lehet tudni, hogy a videoklip megjelenése pontosan mikorra várható, illetve maga a nagylemez – amin az eddigi információk szerint 10 dal kap helyet – csak Skandináviában lesz elérhető a boltokban, Marit többi rajongójának pedig be kell érnie az internetes rendeléssel vagy a hivatalos letöltéssel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek