Starity

Singleton rendezi Tupac életrajzi filmjét

2011. október 15. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint Antoine Fuqua helyett John Singleton lesz a rendező.

hirdetés
Singleton rendezi Tupac életrajzi filmjét

Az Elhurcolva (Abduction) után nehéz John Singletonban hinni. A múlt hónapban Taylor Lautner akciófilmjének debütálása totális katasztrófa volt minden szinten. Ezután valóban nehéz elhinni, hogy ugyanez az ember rendezte a Fekete vidék (Boyz n the Hood) című sikerfilmet is. Reméljük, Singleton érti, milyen baklövést követett el, most pedig azon van, hogy bebizonyítsa; tényleg jó a munkájában. Talán eljött az idő, amikor visszanézi a pályafutását, és megpróbál gyökeresen változtatni.

A Variety szerint Singleton mostanában arról beszél, hogy Tupac Shakurról életrajzi filmet rendez. A projektet eredetileg Antoine Fuqua készítette volna, de ezen a nyáron dobta, amikor úgy döntött, hogy Eminem bokszos filmjével foglalkozik inkább, amellyel azóta felhagyott a Dreamworks.

Bár még Fuqua idején országos castingot hirdettek, mégsem voltak képesek megtalálni a megfelelő színészt Tupac szerepére. A forgatókönyvet Stephen J. Rivele és Chris Wilkinson írták, amit Brian Tucker egészített ki a legújabb tervekkel.

Singleton rendezőként szilárd kapcsolatban állt Tupackal, ugyanis ő rendezte az 1993-as Hazug igazság (Poetic Justice) című filmet is, melyben a legendás rapper főszerepet játszott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek