Starity

Készül a Thor folytatása

2011. október 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel stúdió október 13-án megerősítette, hogy a nagy sikerű Thor című akciófilm 2013-ban folytatással tér vissza.

hirdetés
Készül a Thor folytatása

Jó hír a képregények szerelmeseinek: a Marvel nemrégiben tette közzé, hogy a 2011 elején megjelent Thor című akciófilmnek folytatása lesz. A produkciót Patty Jenkins jegyzi majd, és már az is kiderült, hogy 2013. november 15-én kerül majd a mozivásznakra.

Natalie Portman és Tom Hiddleston is visszatérnek majd a szuperprodukcióban, mely valószínűleg elődjéhez hasonló sikereket könyvelhet majd el. A film producere Kevin Feige lesz, aki A hihetetlen Hulkot, A vasembert és az Elektrát is pénzelte.

A Marvel időbeosztása egyébként meglehetősen szűk lesz az elkövetkezendőkben, hiszen A bosszúállók 2012. május 4-én, míg A vasember harmadik része 2013. május 3-án kerül majd a mozikba.

A várva várt The Avengers előzetesét pedig – amely csak a napokban debütált a világhálón – máris több mint 10 millióan töltötték le, így biztosak lehetünk benne, hogy 2012 egyik legjövedelmezőbb alkotása lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek