Starity

Paul Walker alakíthatja John McClane fiát

2011. október 16. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-ban mozikba kerülő ötödik Die Hard-film egyik főszerepére a Halálos iramban sztárja, Paul Walker a legesélyesebb, azonban a lehetséges színészek között még Ben Foster és Milo Ventimiglia neve is felmerült.

hirdetés
Paul Walker alakíthatja John McClane fiát

A 20th Century Fox már elkezdte a Die Hard ötödik részének szereplőválogatását, hogy megtalálják azt a színészt, aki a Bruce Willis által megformált John McClane fiát alakíthatná.

A hírek alapján John McClane Jr. szerepére Paul Walker a legesélyesebb, de a lehetséges nevek között felmerült még Ben Foster, Paul Dano, Aaron Paul és Milo Ventimiglia neve is. A felsorolt színészek közül Foster és Dano korábban már dolgozott Bruce Willisszel, ám nem tudni, hogy a színésznek mennyi beleszólása van a dolgokba, és szól-e majd pár jó szót az érdekükben. Az viszont már biztos, hogy Mary Elizabeth Winstead ebben a filmben nem lesz látható, mint Lucy McClane.

Október 5-én, az MTV-nek adott interjúban Willis elmondta, hogy a forgatókönyv már elkészült, a forgatást pedig januárban szeretnék kezdeni John Moore irányításával. Hozzátette, hogy már várja az ötödik rész munkálatait, majd a történetet egy hatodik résszel kellene befejezni.

Az ötödik Die Hard-film az A Good Day To Die Hard címet viseli, és 2013. február 14-én kerül majd a mozikba. A történet szerint pedig John McClane-nek Moszkvába kell mennie, hogy segítsen a fiának megmenekülni egy orosz maffiózó elől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek