Starity

Megjelent Cody Simpson új klipje

2011. október 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg Cody Simpson ötödik kisfilmje. Ahogy már megszokhattuk, ismét a szerelmes énjét csillogtatta meg. A klipet Los Angelesben forgatták, de Cody ragaszkodott hozzá, hogy tengerparton felvett jelenetek is legyenek benne.

hirdetés
Megjelent Cody Simpson új klipje

A szám, melynek mondanivalóját a klip is jól tükrözi, arról szól, hogy Codyt elhagyja a szerelme, a fiú pedig elkezdi keresni őt Los Angeles utcáin. Eközben a fiú rájön, hogy nemcsak a szerelme a hibás, hanem ő maga is.

Cody szerint, a kisfilm csodálatosra sikeredett, hiszen egy nagyon jó stábbal és egy kitűnő lánnyal dolgozhatott együtt. Azt, hogy valóban jól sikerült-e a klip, döntsék el a rajongók, de az eddigi visszajelzések alapján Cody nem okozott nekik csalódást.

Az énekes persze továbbra sem pihen, hiszen folytatódnia kell az elkezdett koncertsorozatoknak. Elég zűrösek lehetnek a hetei, mivel a Twitteren szinte minden nap egy újabb koncertdátumot tesz közzé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek