Starity

Ma esküdött Nikki Reed és párja

2011. október 16. 20:08   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma mondta ki a boldogító igent a Twilight-filmek egyik üdvöskéje és zenész párja, Paul McDonald. A pár nemrégiben ismerkedett meg, de elég stabilnak érezték kapcsolatukat, hogy máris összekössék.

hirdetés
Ma esküdött Nikki Reed és párja

Az Alkonyat által ismertté vált csinos Nikki Reed és zenész vőlegénye, aki az American Idolban tűnt fel, Paul McDonald csupán néhány hónap után jutottak arra, hogy életüket összekötik. Idén januárban ismerkedtek meg, kapcsolatuk márciustól tart, az eljegyzés pedig júniusban zajlott. A pár a hagyományokat megőrizve tartotta meg az esküvőt, azonban néhány meglepetést is belecsempésztek a mai napba.

A színésznő tisztázta azon felmerülő kételyeket, miszerint az esküvő hasonló lesz a nemsokára mozivászonra kerülő Breaking Dawn házassági jelenetéhez.

„Az Alkonyat-esküvő csodás volt, de én és Paul nem vagyunk Bella és Edward, egyáltalán nem” – nyilatkozta a színésznő a People magazinnak.

Maga az esküvő Malibun zajlott le. Többek között egy igazi koncert is megvalósult, mert a fiatal színésznő rajong kedvese énekesi karrierjéért. Így Paul saját együttesével, a The Grand Magnoliasszal lépett fel.

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek