Starity

Miley Cyrus szerelmesebb, mint valaha

2011. október 18. 11:11   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus láthatólag nagyon boldog barátjával, Liam Hemsworthel. Nemrég Malibu tengerpartján töltöttek el egy kis időt egymással.

hirdetés
Miley Cyrus szerelmesebb, mint valaha

Miley Cyrus és Liam Hemsworth még mindig tartja a „legaranyosabb pár” címet Hollywoodban. Nem csoda, hiszen néhány nappal ezelőtt a fiatal szerelmespár egy romantikus sétát tett Malibu partján, ahol az időt ölelkezéssel és csókolózással, és közös képek készítésével ütötték el az időt.

Miley szexi barna bikinije gyönyörűen kihozta tökéletes alakját, melyet több hírforrás között az E! News is megdícsért.

A két tinisztárnak kijár a pihenés, hiszen Miley nemrég ért haza Haitiról, ahol hátrányos helyzetű gyermekeken segített, és jelenleg pedig dolgozik 4. studióalbumán. Liamnek pedig már befejeződött az Arabian Nights című film forgatása, viszont sok munkát hoz még számára a jövő, hiszen szerepelni fog a The Hunger Games filmben is.

Viszont akármilyen aranyosak is a képek, Miley nem értékelte, hogy a paparazzik lekapták őket. Twitteren mondott véleményt a fotókról: „Fogalmam sem volt, hogy lefotóztak. Ez tényleg nagy bunkóság, mert ez a nap nekem és Liamnek, NEM pedig a világnak volt szánva.”


Fotó: mileygallery.net

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek