Starity

VV5: Csaba lett a taktikázás első áldozata

2011. október 16. 22:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ történetében először került az első kiválasztáson ennyi jelölés egyetlen emberre. Csabára kilencen tették a jelet, közülük mégsem szeretné mindenki a villán kívül látni.

hirdetés
VV5: Csaba lett a taktikázás első áldozata

Vasárnap este megtörtént a Való Világ 5 legelső kiválasztása. A show előtt Sebestyén Balázs egy olyan bejelentéssel kezdett, ami után Cristofel és Péter arcáról azonnal lefagyott a mosoly. Legutóbbi veszekedésükkel ugyanis kis híján túllépték azt a határt, amiért már a játékból is kizárhatták volna őket.

A két megszeppenve magyarázkodó villalakó csak akkor tudott megkönnyebbülni, amikor Balázs elmondta, hogy nem zárják ki őket a játékból, csak gyerekes viselkedésükért az lesz a büntetésük, hogy gyerekként kell a villában élniük néhány napig. A kubai macsó és a valóságshow-veterán tehát nem ihat alkoholt, nem léphet intim kapcsolatba ellentétes neműekkel, és amit gyerekek nem tehetnek, azt értelemszerűen ők sem tehetik.

A kiválasztás során a lakók elsöprő többséggel Csabára rakták a voksot, sokan annak ellenére is, hogy őt várják majd vissza a párbajról. Péter egyértelműen taktikából szavazott Csabára, mert erősnek tartja, aki sok megmérettetésen győzedelmeskedhet az Arénában. Csabára tette még jelét Attila, Veronika, Vera, Cristofel, Eszter, Gergő, Seherezádé és Kinga is. A többi játékos sem titkolta, hogy nem érzelmi alapon, hanem taktikai megfontolásból teszi a jelét ugyanarra a személyre. A kiszavazott Csaba szerint ezzel az előzetes összebeszéléssel megkönnyítették a dolgukat a többiek, mert így nem érhetett senkit meglepetés.


Fotók: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek