Starity

Megan Fox nem csiripel

2011. október 17. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformers filmek sztárja úgy érzi, hogy tökéletesen kerek az élete a Twitter nélkül, és nem is tartja magát annyira fontosnak, hogy minden pillanatát megossza a világgal.

hirdetés
Megan Fox nem csiripel

A legtöbb sztár élete nyitott könyv a rajongók előtt. Sokuk használja arra a Twitter weboldalt, hogy megossza életének egy-egy lényeges, sok esetben lényegtelen momentumát a rajongókkal, és már-már egy adott híresség népszerűsége is a twitter-követőin múlik. Megan Fox azonban nem tartozik a csiripelő celebek közé.

Az Armani Cosmetics arca a napokban egy interjú során osztotta meg a világgal, hogy ő miért is nem használja a népszerű site-ot.

„Úgy érzem, van célja a dolognak, hiszen a rajongók szerte a világon, így kapcsolatban lehetnek veled. Ennek ellenére úgy érzem, kell egy kis távolság és magánélet. Őszintén szólva nem is érzem magam annyira fontosnak vagy népszerűnek, hogy az emberek kíváncsiak lennének rá, mit csinálok a nap 24 órájában. Mint például: 'Ittam egy Lattet a Starbucksban és most megyek a Barneysbe. Szeretnék pár cipőt' Kit érdekel?” – magyarázta a szépség.

Megan életét tehát nem követhetjük a közösségi oldalon, de vásznon hamarosan újra feltűnik a Friends with Kids című vígjátékban, és további két filmje kerül bemutatásra a jövő évben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek