Starity

Itt az új Noel Gallagher-album

2011. október 17. 12:12   |   Szerző: Strawberry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy érdeklődés várta a volt Oasis-tag első szólóalbumát, amelyet a zenész ma jelentetett meg hivatalosan. Az albumon 10 dal szerepel, ebből háromhoz már klip is készült.

hirdetés
Itt az új Noel Gallagher-album

Noel Gallagher az Oasis szétválása óta tevékenykedik új lemezén, amelyen saját, illetve ki nem adott Oasis-számok is szerepelnek. Az albumot még a hivatalos megjelenés előtt meghallgathatóvá tették, mindössze annyit kellett tenni az érdeklődőknek, hogy regisztrálnak Noel Gallagher hivatalos honlapján.

A lemez a Noel Gallagher's High Flying Birds nevet viseli, és összesen 10 dal kapott helyet rajta. Noel, az Oasis egykori tagja a megjelenés előtt már 3 klipet is megjelentetett, amelyeknek összefüggő történetük van. Az első kislemez a The Death of You and Me volt, amelyet nem sokkal később követett 2 vadonatúj dal: az If I Had a Gun és az AKA...What a Life című szerzemény. Az utóbbi klip érdekessége, hogy Noel Gallagher Russell Brandet kérte fel, hogy szerepeljen benne. A kisfilm valóban kisfilm, hiszen a dal hosszánál jóval több, 8 perces videót forgattak le. Sajnos a magyarországi rajongók egyelőre nem tudják megnézni, viszont az If I had a Gun már mindenki számára elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek