Starity

David Boreanaz és Julie Benz újra együtt

2011. október 17. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dexter sorozat sztárja ismét David Boreanaz karjaiban fog feltűnni a Bones egyik epizódjában.

hirdetés
David Boreanaz és Julie Benz újra együtt

Julie Benz és David Boreanaz kapcsolata régi múltra tekint vissza, hiszen a Buffy The Vampire Slayer és az Angel sorozatokban már szerepeltek együtt, és nem is akárhogyan. Julie alakította a sorozatban a lélekkel rendelkező vámpír szerelmét. A színésznő nagyon boldog, hogy újra lehetőséget kap arra, hogy David mellett tűnjön fel.

„David és köztem mindig egy különleges kapcsolat volt. Az, hogy újra együtt dolgozhatok vele nagyon jó érzés, és szerintem nagyon izgalmas lesz. Sokat viccelődtünk már erről régebben, és szerencsére valóra vált” – mondta el a Zap2It-nek a szőke színésznő.

Nem ő az egyetlen, aki a régi gárdából visszatér a képernyőre egy másik volt kollegája oldalán. A The CW Supernatural című sorozatában Charisma Carpenter és James Marsters tűnik fel hamarosan együtt, míg Amber Benson Sarah Michelle Gellar sorozatában, a Ringerben fog szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek