Starity

Zachary Quinto bevallotta másságát

2011. október 17. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hősök sztárja ugyan eddig tagadta a róla szóló pletykákat, a napokban azonban mégis színt vallott a New York Magazin hasábjain.

hirdetés
Zachary Quinto bevallotta másságát

A Hősök sorozat sztárja már többször formált meg homoszexuális beállítottságú karaktert a vásznon, de azt mindig tagadta, hogy ő maga is a férfi nemhez vonzódna. Hollywoodban mostanában egyre többen vallanak színt magukról, és így tett Zachary is.

A színész a New York magazinnak mondta el egy interjú során, hogy ő is a melegek táborát erősíti, és felszólalt a megfélemlítés ellen is.

„És még egyszer, mint meleg férfi, azt látom, hogy reménytelenség veszi körül ezt az egészet, de mint ember, azt kérdezem, hogy miért? Honnan ered ez az egyenlőtlenség, és miért nem tudunk mélyebbre ásni kultúránkban és társadalmunkban, hogy megvizsgáljuk? Rettegünk attól, hogy szembenézzünk önmagunkkal” – mondta el a sztár.

Zachary a kijelentésével nagyon sokakat meglepett, hiszen eddig tudatosan tagadta a pletykákat, de a beismerésével a rajongói megbékéltek és még tudatosabban támogatják a sztárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek