Starity

VV Béci új lakásba költözik párjával

2011. október 17. 15:03   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bécivel és párjával egy divatbemutatón futott össze a Tabu Tv stábja. Pont jókor, hogy elcsípjék a hírt: épp költöznek.

hirdetés
VV Béci új lakásba költözik párjával

Az egykori villalakó kőkeményen dolgozik, hiszen alig néhány hete jelent meg legújabb videoklipje, ám eközben még a költözködésre is jut ideje.

„Költözünk, dolgozunk, jól vagyunk. A XIII. kerületbe költözünk, mert szeretnénk ketten lenni” – meséli Adri, mihez Béci még viccesen hozzáteszi: „Szeretnénk együtt lenni. Szeretnénk levetkőztetni gátlásainkat egymás ellen…” Bizonyítva, hogy a villarapper igazán otthonosan mozog a kamerák előtt.

„Saját lakás lesz, mi rendezzük be úgy, ahogy mi szeretnénk. Kicsit melegebb stílusra gondoltunk, elég pici a lakás, de kettőnknek pont elég, és azt akartuk, hogy mind a kettőnknek a stílusa megfelelően benne legyen” – mutatja be a tabutv.hu-ra klikkelőknek Adri új fészkük stílusát.

„Egyébként az a gáz, hogy próbáltuk ezt az egészet, hogy mi majd milyen jó stílust hozunk bele ebbe az egészbe, először megvettem a venge színt, mert azt hittem, az tök jó lesz, utána már a fantánál tartunk, és utána jött a padló, ami fehér szinte, és a kanapé meg fekete” – egészíti ki párja gondolatát az egykori villalakó, utalva arra, hogy még van mit tanulniuk lakberendezés terén.

És hogy mi az, ami kihagyhatatlan az új lakásból? Béci szerint Adri, Adri szerint Béci. Erre már nem tudunk mást mondani, csak hogy várjuk a lakásavatót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek