Starity

Ashley Tisdale rövidre váltott

2011. október 18. 10:10   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley a Twitteren tett közzé egy fotót, amelyről továbbra is szőke, de a megszokottnál sokkal rövidebb hajjal tekint vissza ránk. Nem is tagadhatnánk, hogy az énekes-színésznőnek új frizurája is legalább olyan jól áll, mint az eddigi.

hirdetés
Ashley Tisdale rövidre váltott

Manapság a sztárvilágban a nagyon hosszú vagy nagyon rövid haj örvend nagy népszerűségnek, nemigen találkozunk másféle viselettel. Ashley Tisdale most egy kis változatosságot hozott új frizurájával, amely annyiban is eltér az átlagostól, hogy a szőkeségnek ezúttal nincs póthaja sem.

„Büszkén mondhatom, hogy póthajmentes vagyok! Menő a rövidebb haj őszre” csiripelte a High School Musical-sztár, aki nemrég új tetoválást is csináltatott.

Ashley a Byron & Tracey szalonban csináltatta új hajviseletét, amelyet csupán pillanatokkal a publikálás után rajongói lelkesen meg is dicsértek a Twitteren. Mi is gratulálunk Ashnek, hogy a természetes hajviseletet választotta és reméljük, ezzel a többi hírességnek is példát mutat, és arra ösztönzi őket, hogy megváljanak póttincseiktől.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek