Starity

Leforgatták Lady Gaga legújabb videoklipjét

2011. október 18. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten forgatták le a Grammy-díjas énekesnő Marry The Night című kisfilmjét, ami a Born This Way nagylemez ötödik videoklipje lesz.

hirdetés
Leforgatták Lady Gaga legújabb videoklipjét

Szeptember végén derült ki, hogy Lady Gaga nagy sikerű Born This Way című albumának a Marry The Night lesz az ötödik kislemeze. A dal az énekesnő imádott szülővárosáról, New Yorkról szól és Gaga legnagyobb kedvence az új korongról. A szám valószínűleg a Born This Way legutolsó videoklipes dala lesz.

A Marry The Night videoklipjének forgatása egy héttel ezelőtt kezdődött el Snug Harbornál és Staten Islandben, New Yorkban, és már be is fejeződött. A kisfilm rendezője ezúttal – sokak örömére – nem az énekesnő kreatív csapata, a Haus of Gaga volt, hanem Darius Khondji és Gideon Ponte, az utóbbi a rengeteg negatív kritikát kapott Alejandro című klip társrendezője volt.


A Marry The Night videoklipjének forgatása

A videoklipben Gaga egy balett táncost fog alakítani és a kisfilm is erre a témára épül majd. A Marry The Night videójának nagy részét New York utcáin forgatták. A klip felvételéről pár kép és egy videó is napvilágot látott már. A videóban nagy valószínűséggel a Lady édesanyja, Cynthia Germanotta is feltűnik majd.

A kislemez november 21-én jelenik meg hivatalosan, így valószínűleg a klip is akörül érkezik majd. A Marry The Night forgatásáról megjelent egy rövid videó is, melyben Gaga egy autó tetején fetreng egy sötét utcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek