Starity

Az édes Pitt kislányból fiú lett

2010. június 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vanity Fair magazin készített egy interjút Angelina Jolie-val. Bár a magazinban ez csak augusztusban lesz megtekinthető, néhány részlet már így is kiszivárgott.

hirdetés
Az édes Pitt kislányból fiú lett

A 35 éves Angelina Jolie beismerte, hogy az első vér szerinti gyereküket a szépséges Shiloh-t fiúként öltöztetik, mert mást nem hajlandó felvenni.

"Olyan, mint egy kissrác. Shiloh amolyan Montenegro-stílust képvisel. Ott pont így öltöznek az emberek. Szereti a tréningruhákat, szereti az öltönyöket. Szeret úgy öltözni, mint egy fiú. Fiú akar lenni. Szóval le kellett vágatnunk a haját. Mindenből a fiús cuccokat szereti. Azt hiszi, ő egy a fiú testvérei közül" - nyilatkozta az azzal megvádolt anyuka, hogy szándékosan fiúnak nevelik kislányukat.

Azonban se az anyuka, se az apuka nem aggódik emiatt. Brad Pitt így nyilatkozott még régebben Oprah Winfrey beszélgetős showjában:

"Johnnak kell hívnunk őt" - mondta, hozzátéve, hogy amikor úgy szól a kislányhoz: 'Shi, kérsz...', akkor a csöppség rögtön félbeszakítja: 'John. Én John vagyok!'

Nos nem tudom jó vége lesz e ennek. Szülei nem avatkoznak bele, inkább ráhagyják, így elkerülve a vitát. Azonban, ha ez így folytatódik, Shiloh azaz John tudatába bele fog vésődni, hogy ő bizony tényleg egy fiú. Vajon ez azt is jelentené, hogy neki a lányok fognak tetszeni? Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek