Starity

Selena Gomezt halálosan megfenyegették

2011. október 18. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-sztár életére akar törni egy ismeretlen férfi, akinek a fenyegetőzését még a rendőrség is komolyan veszi.

hirdetés
Selena Gomezt halálosan megfenyegették

Egy sztár élete soha nem könnyű. Mindig vannak olyan emberek, akik irigyek rájuk, vagy csak egyszerűen tönkre akarják tenni az életüket. A Disney fiatal csillaga is saját bőrén tapasztalhatta meg a hírnév árnyoldalát.

A Los Angeles-i rendőrség kiemelten kezeli Selena Gomez ügyét. A lány halálos fenyegetést kapott egy Thomas Brodnicki nevű férfitól, amitől nagyon megijedt. A 19 éves híresség a bíróságon is járt, hogy távoltartási végzést kérjen a 46 éves férfi ellen.

Justin Bieber kedvese elmondta, hogy kifejezetten fél az esetleges támadástól, hiszen a férfi azt állítja, hogy egy terápia során, neki Isten adta azt a feladatot, hogy meg kell ölnie őt. A rendőrség biztosította a sztárt, hogy minden rendben lesz, bár ők is felhívták a figyelmet arra, hogy óvatosnak kell lennie. A férfinak már elég hosszú aktája van a nyilvántartásban, mentálisan nem beszámítható, és a legutóbbi fenyegetőzés során, már a járókelők szemének kikaparásáról is áradozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek