Starity

Scarlett Johansson túl szexi

2011. október 18. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépséget kikosarazta a egy filmrendező, mert már eddig is túl sokat mutatott meg testéből.

hirdetés
Scarlett Johansson túl szexi

A jövő év elején érkezik a magyar mozikba a The Girl with the Dragon Tattoo című film, amelynek főszerepében akár Scarlett Johanssont is láthattuk volna Rooney Mara helyett. A hölgy azonban túlságosan szexisnek bizonyult Lisbeth Salander karakterének megformálására.

David Fincher, a film rendezője úgy véli, hogy a színésznő tökéletes alakítást nyújtott a meghallgatáson, de ennek ellenére, szerinte az emberek nem kíváncsiak rá, hogyan dobja le a ruháit.

„Nézd, láttunk csodálatos embereket. Scarlett Johansson tökéletes volt. Nagyszerűen alakított, mondhatom. Van azonban valami hiba Scarlettben, mégpedig az, hogy már nem várod hogy ledobja a ruháit. Megpróbálom elmagyarázni. Salander karakterének olyannak kell lennie, mint E.T. volt. Ha a film előtt ott is megjelentek volna az E.T. figurák, akkor senkit nem nyűgözött volna le.” - próbálta szavakba önteni a gondolatait David egy magazinnak.

A rendező egyébként azt is bevallotta, hogy retteget attól, hogy nem találják meg a tökéletes színésznőt a szerepre. A végén már azt hitték nem is létezik, és ekkor jelent meg a Rémálom az Elm Utcában című filmből ismert Rooney.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek