Starity

Paris Hilton csillagot kapott

2011. október 18. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szállodalánc-örökös is megkapta saját csillagát, amelyet a hétvégén avattak fel egy díszes ünnepség keretein belül.

hirdetés
Paris Hilton csillagot kapott

Paris Hilton boldogsága határtalan volt, mikor megkapta első csillagát. A mámort csak az árnyékolhatta be, hogy természetesen nem a hollywoodi hírességek sétányán ékeskedik a mű, hanem egy Lengyelországban található bevásárlóközpont új szárnyában.

Október 14-én volt a Silesia City Center új részének díszes megnyitója, amelyen Paris személyesen vett részt, és állítása szerint nagyon örül az elismerésnek.

„Ezrével érkeztek a lengyel nők, hogy megnézzenek. Élveztem, hogy találkoztam veletek, mert ti jelentitek nekem a világot. Mindig szeretni foglak titeket!” – mondta el lelkendezve a díva.

A közeljövőben nem valószínű, hogy az igazi csillagsétányon is helye lesz a szőkeségnek, hiszen oda csak igazi nagyságoknak vésik fel a nevét, akik le is tettek valamit az asztalra. Az élet még hozhat meglepetéseket, de nem gondoljuk, hogy valaha is egy Miss Hilton nevével fémjelzett csillag fog ragyogni ránk Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek