Starity

Ismét büntetés vár az RTL Klubra

2011. október 18. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villalakók káromkodásának súlyos következménye lehet, hiszen a Médiatanács már vizsgálódik és a csatorna ismét sötétbe borulhat.

hirdetés
Ismét büntetés vár az RTL Klubra

Soha nem volt még példa ennyi káromkodásra a Való Világ-szériák során, így az RTL újabb büntetésre számíthat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól. A VV4 miatt már kapott egy busás összegű, 292 milliós pénzbírságot a csatorna, de a Médiatanács még nem zárta le az ügyet, ráadásul már az új show-t is vizsgálja.

A Való Világ 5-re már több panasz is beérkezett a hatósághoz, amelyek főként a szex jelenetekre, a trágár beszédre, az alkoholra és a dohányzásra hívják fel a figyelmet, és a legtöbb bejelentés szerint a műsor káros a kiskorúakra nézve. Az RTL Klub úgy tűnik, mégsem tett meg mindent azért, hogy elkerülje az esetleges büntetést, és a jelen helyzet azt bizonyítja, hogy a 16-os karika sem elég. Az élő bejelentkezések és párbajok során van a legnagyobb esélye a csúnya beszédnek, hiszen már tapasztalhattuk, hogy Cristofel, Veronika, Kinga és Attila nem képes „ékes kötőszavak” nélkül kommunikálni.

A műsor készítői új büntetéseket próbálnak kitalálni, hogy meggátolják a trágárságot az adások során, és kemény szankciókat ígérnek a szereplőkre nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek