Starity

Frankie Sandford rehabon!

2011. október 18. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays meginogni látszik. Míg Una Healy életében a család lesz az első, addig Frankie Sandfordnak most az egészsége a legfontosabb.

hirdetés
Frankie Sandford rehabon!

A brit sajtónak néhány nappal ezelőtt feltűnt, hogy újabban a The Saturdays csak négy taggal mutatkozik. Máris elkezdődtek a szóbeszédek, hogy bizonyára Frankie azt tervezi, kilép a csapatból.

A lányok magyarázata az volt, hogy az énekesnő megbetegedett, erős influenza gyötri őt, pedig valójában nem így van. Tegnap megerősítést nyert a hír, miszerint Frankie bevonult egy rehabilitációs klinikára, de nem azért, mert alkohol- vagy drogfüggő. Az igazi ok még nem került nyilvánosságra, de bennfentesek szerint a lány mániákus depresszióval küzd, és már kilábalni látszik a betegségből, olyannyira, hogy már Twitterét is használja.

„A Camp Rock 2-t nézem lol. Igen, 12 éves vagyok” – csiripelte minap.

Reméljük, Frankie hamarosan rendbe jön, hiszen egy ilyen komoly dolog nem jó reklám az együttes novemberben megjelenő albumának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek