Starity

Hilary Duff: „Nagy családot tervezünk”

2011. október 18. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff az Egyesült Államok-szerte második könyvét reklámozza, így mostanában beszélgetős műsorok gyakori vendége, ahol természetesen terhessége is szóba kerül.

hirdetés
Hilary Duff: „Nagy családot tervezünk”

Hilary Duff a napokban jelentette be, hogy kisfiút hord a szíve alatt, most pedig azt is elárulta, hogy férjével nem állnak meg egy gyereknél.

„Mindenképpen több gyereket szeretnénk. Nem akarunk csupán egyetlen egyet. Mike nagy családban nőtt fel, én pedig rendkívül közel állok a nővéremhez. De most még nem tervezzük. Most úgy vagyunk vele, hogy »Lássuk, hogyan jön a baba!«” – mesélte a színész-énekesnő, aki továbbá azt is elárulta, hogy első gyermekének két neve lesz: „Az első hagyományos lesz, a második pedig különleges, amit akkor fogunk eldönteni, amikor megszületik.”

„Nincs hányingerem, csak ez egy furcsa érzés. Azt hiszem, több az energiám. Először úgy éreztem magam, mint egy csiga” – mondta Hilary, amikor észrevette magán a terhesség első jeleit.

De vajon hokijátékos szerelme sportolót szeretne nevelni a fiukból? A következő válasz érkezett: „Nem hiszem. Ő csak boldog. Boldog, hogy lesz egy közös gyerekünk. Nem egyszer hangoztatta, hogy »Remélem, fiú lesz. Remélem, fiú lesz.« Mint ahogy a férfiak általában. Mindenki azt feltételezi, hogy korcsolyával a lábán fog megszületni. De Mike csak annyit mondott: »Ha ő is ezt akarja csinálni, akkor segíteni fogunk neki.«

A szülés után a 24 éves sztár azonnal beveti magát a munkába, ugyanis két pelenkacsere között megjelenteti visszatérő albumát, amin most is folyamatosan dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek