Starity

Tarány Tamás már hisz önmagában

2011. október 18. 23:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarány Tamás a szombaton megfogyatkozott 25 év felettiek csapatát erősíti az X-Faktor új szériájában. A rendkívüli hanggal a tehetségkutató sajtótájékoztatóján beszélgetett a Tabu Tv stábja.

hirdetés
Tarány Tamás már hisz önmagában

„Nekem hatalmas megtiszteltetés, hogy itt lehetek, főleg az, hogy Malek Miklós a mentorom, és hogy egyáltalán elhozott idáig magával. Nem hittem magamban, de mára ez megváltozott. Dolgozunk azon, hogy ha el tudom hinni, hogy jó vagyok, akkor mások is el tudják hinni” – meséli Tarány Tamás, aki a szombati adásban egy fantasztikus U2-dallal vette le a mentorokat a lábukról.

Közösségi oldalon tartom a kapcsolatot a rajongókkal. Fontosnak tartom elmondani, hogy ténylegesen én írok vissza és velem beszélgetnek. Ott azért megfordul egy-két hölgy, aki mondogatja, hogy én vagyok a kedvence. Ez igazából az egómnak nagyon jól esik, de párkapcsolatban élek, úgyhogy próbálkozhatnak” – mondja nevetve az énekes, aki azt is elárulta, hogy innentől már csak a zenének szeretne élni.

„Mindenképpen szeretnék a zenei szakmában maradni, és ezzel foglalkozni, ugyanis világ életemben a zene volt az életem. Remélem, hogy benne tudok maradni ebben a szakmában” – avat be céljaiba a tehetség. Mint mondja, egyelőre nem tart a versenytársaitól, de barátságok már most kialakultak: többek közt a Rocktenorsos srácokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek