Starity

Keresztes Ildikó megvédi Lil C-t

2011. október 19. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lil C az egyik legellentmondásosabb versenyző az idei X-Faktorban. Keresztes Ildikó most megvédi mentoráltját az internetes hozzászólásoktól.

hirdetés
Keresztes Ildikó megvédi Lil C-t

Rengetegen támadják az X-Faktor versenyzőjét, Lil C-t amiatt, hogy szerintük tánctudásával próbálja leplezni az énekhangját, ami valójában nincs is neki.

„Nagyon örülök, hogy ennyi szakértő van ebben az országban! Azért vagyunk mi az X-Faktor mentorai, mert a műsor készítői szerint értünk a dolgunkhoz, és meg tudjuk ítélni azt, hogy ki tehetséges és ki nem. Hát nem látják, hogy ő abszolút a színpadra termett? Azt nem értem, hogy ez a sok hozzászóló, miért nem ül be az én helyemre? Nem véletlenül válogattam be őt, hiszen nagyon tehetséges!” – mondta Keresztes Ildikó az Új Ásznak.

Tavaly Ildikó másik versenyzőjét, Király L. Norbit kezdték ki az internetezők.

„Ne essünk át a ló másik oldalára, mert tavaly azt kellett hallgatnom folyamatosan, hogy Király L. Norbi nem tud énekelni, azonban nem is ez volt a lényege az ő művészetének. Lil C sokáig úgy érezte, hogy nem szeretem azt a műfajt, amit ő képvisel, ezért aztán le kellett vele ülnöm, és elbeszélgetni vele. Ez az ember nagyon tehetséges, és meg akarja mutatni, amit tud!” – folytatta a mentor, aki nem érti, miért ítélkeznek a tehetséges Csaba felett.

„A saját életünket kéne jobbá tenni, és nem a számítógép előtt ítélkezni!” – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek