Starity

Katy Perry a babtól néz ki ilyen jól

2011. október 20. 06:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hajszínváltós énekesnő szinte már babfüggőnek vallja magát, hiszen ez az egy fogyókúrás módszer vált be nála.

hirdetés
Katy Perry a babtól néz ki ilyen jól

Katy Perryn soha nem látszott igazán, hogy súlyproblémákkal küszködne, pedig saját bevallása szerint keményen meg kell küzdenie alakjáért. Az énekesnő új diétát talált magának, ami tökéletesen bevált.

A napokban a hölgyet egy tucat babkonzervvel látták az egyik szupermarketben sorba állni. Ezt követően be is vallotta egy interjúban, hogy a kedvenc macis gumicukráról lemondott, és helyette babot eszik, hogy formában tartsa alakját.

„Tudom, hogy egy kicsit furcsa módszert választottam, és tapasztaltam a babfogyasztás kellemetlen következményeit is. De a sztárok is emberek!” – magyarázta Katy, aki szerint a bab kifejezetten egészséges táplálék.

Az olykor fekete, néha szőke vagy esetekben rózsaszín hajkoronával hódító szépség a hónap végén Angliában lép fel, és nem valószínű, hogy ott fogja félbehagyni új módszerét, hiszen a szigetországban a hétköznapi emberek is rengeteg babot esznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek