Starity

Olivia Munn alkohollal edz

2011. október 20. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem érti azokat az embereket, akik szeretnek edzeni. Szerinte csak alkohollal lehet kibírni az unalmas időtöltést.

hirdetés
Olivia Munn alkohollal edz

Olivia Munn, aki 2011-ben a második helyen végzett a Maxim magazin Top 100-as listáján, elárulta, hogy gyűlöl edzeni, és inkább a számítógép elé heveredve kedvenc játékaival tölti az időt. Sokan vagyunk így ezzel, de az igazán meglepő tény az, hogy a színésznő, ha mégis rászánja magát a testmozgásra, akkor csakis alkohol segítségével teszi.

„Lehet, furán hangzik, de iszom. Iszom, amikor edzek, mert őszintén nagyon gyűlölök bármilyen testmozgást csinálni. A múltkor a barátaim mondták, hogy menjünk hegyet mászni. Én meg kérdeztem, hogy minek? Azért iszom edzés közben, hogy megtréfáljam az elmémet, hogy valami vicceset csinálok éppen” – mondta el a szépség a Radar magazinnak.

A 31 éves színésznő kedvenc alkoholos itala egyébként a tequila, és persze számára is fontos a tökéletes alak, de egyszerűen nem érzi magában az erőt a sportokhoz. Számára a futás csak akkor hasznos, ha esetleg tűz közelébe kerül, és az életét menti meg vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek