Starity

Már forgatják az új Bourne-filmet

2011. október 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új Bourne-film már forgatások alatt áll, és ahogyan megtudhattuk, ezúttal nem Matt Damon lesz a főszereplője, helyét Jeremy Renner vette át.

hirdetés
Már forgatják az új Bourne-filmet

Mostanra már teljesen nyilvánossá vált az új Bourne-film premierje, mely a 2012-es év közepén jelenik meg, és már javában folynak a forgatások. Ezúttal a produkcióban nem Matt Damont láthatjuk majd főszereplőként, ugyanis helyét a 40 éves Jeremy Renner vette át.

A 2011-es év végén pedig a Mission: Impossible – Fantom protokoll című alkotás kerül bemutatásra, melyben Jeremy Tom Cruise oldalán fog feltűnni, valamint a jövő évben érkeznek A bosszúállók, és a Hansel and Gretel: Witch Hunters című horror is ekkor kap helyet a mozikban.

Az új Bourne-filmet augusztus harmadikán mutatják be az amerikai mozik, és természetesen ezt is Tony Gilroy rendezi, akinek eddig az összes Bourne-filmet köszönhetjük. Az új részben nem mellékesen pedig még helyet kap Edward Norton és Rachel Weisz is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek