Starity

Ashley Greene lett a DKNY új arca

2011. október 20. 12:12   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Greene ismét új ajánlatot kapott, amit persze rögtön alá is írt. A Twilight-sztár fogja reklámozni Donna Karan ruháit.

hirdetés
Ashley Greene lett a DKNY új arca

A Twilight-filmek sztárja igazán szexi és természetes szépség. Erre egyre több vállalat figyel fel mostanában, és Miss Greene nincs is híján a jobbnál jobb ajánlatoknak.

Eddig az Avon egyik termékének, a MARK-nak volt reklámarca, de most felkérték, hogy reklámozza a DKNY cég termékeit.

A DKNY október 19-én adta ki hivatalos tájékoztatóban, hogy Ashley Greene aláírt egy exkluzív szerződést, miszerint ezentúl ő a márka nagykövete.

„Mindig is szerettem Donna Karan alkotásait. Hogy én közvetíthetem a márka üzenetét, hihetetlenül izgalmas, mert így beletartozom a csapatba” – mondta a 24 éves Greene az Us Weekleynek.

„Könnyű lesz ezekről a ruhákról beszélnem, hiszen jelképezik az életmódom, akár New Yorkban vagyok, akár Los Angelesbe utazok munka miatt” – tette hozzá Ashley.

A lányról Patti Cohen is nyilatkozott, a cég ügyvezető alelnöke, s elmondta, Ashley-ben megvan minden, ami a DKNY-t jellemzi: energia, lélek és egyéniség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek