Starity

Abraham Lincoln a vámpírvadász

2011. október 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben mutatják be az Abraham Lincoln: Vampire Hunter című filmet, Benjamin Walker, Rufus Sewell és Dominic Cooper főszereplésével.

hirdetés
Abraham Lincoln a vámpírvadász

Benjamin Walker kapta meg Abraham Lincoln elnök szerepét a 2012-es Abraham Lincoln: Vampire Hunter című filmben, ahol partnerei Rufus Sewell és Dominic Cooper lesznek.

Benjamin Walker eddig csak kisebb szerepekben volt látható az elmúlt években, és lehetőleg ez az alkotás hozza meg neki a hírnevet. A történet Lincoln elnökségééig nyúlik vissza, abba az időbe mikor az elnök édesanyját egy természetfeletti lény megöli, és már ebből is látszik, hogy a film a fantázia dús alkotások között kap helyett.

Abraham Lincoln szerepére olyan hírességek jelentkeztek, mint Eric Bana, Timothy Olyphant, Adrien Brody, Josh Lucas, James D'Arcy és Oliver Jackson-Cohen, ám a producerek végül a szinte ismeretlen Benjamin Walkert találták alkalmasnak a főszereplő megformálására.

A filmet 2012 június 22-én mutatják be az tengerentúli mozik. Az alkotást a Louisiana állambeli Covington forgatják és Seth Grahame-Smith azonos című regénye alapján készül, a rendező pedig Timur Bekmambetov lesz, akinek a Wanted című film is a nevéhez fűződik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek