Starity

Hétfőn érkezik Nikolas és Aurea duettje

2011. október 20. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a tavalyi X-Faktor második helyezettjének, Takács Nikolasnak a legújabb száma, amelyet egy portugál énekesnővel vett fel.

hirdetés
Hétfőn érkezik Nikolas és Aurea duettje

Takács Nikolas a tavalyi X-Faktor verseny óta folyamatosan koncertezik és próbálja kielégíteni a rajongói igényeket. Hamarosan egy igazán nagy dobással örvendezteti meg a zeneimádókat. Október 24-én jelenik meg az a duett, amelyet Aureával közösen vettek fel. A szám az 1972-ben íródott Where Is The Love című dal feldolgozása lesz, és a tervek szerint videoklip is készül hozzá.

A felvételek a nyáron készültek el Budapesten és Lisszabonban. Aurea egyébként már hazánkban sem ismeretlen. A portugál énekesnő Busy (For Me) című száma a magyar rádiókban is hallható volt, míg a portugál listán az első helyig jutott.


Nikolas és Aurea kislemeze hamarosan érkezik

A tervek szerint az elkészült duettet november 18-án élőben is eléneklik Lisszabonban, a lány egyik koncertjén. Természetesen Budapest sem maradhat ki, és az ígéretek szerint december 3-án egy televíziós műsorban, míg másnap Nikolas koncertjén is hallhatjuk tőlük a feldolgozást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek