Starity

Durva! Taylor Lautner profi harcművész!

2010. június 29. 16:04   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a hardcore Taylor rajongók tudnak róla, de mi totál ledöbbentünk, amikor megnéztünk egy Tay-es YouTube videót: a srác hadonászik, ide-oda pattog, méghozzá profi módon!

hirdetés
Durva! Taylor Lautner profi harcművész!

Lehet, hogy csak a cikk írója - azaz én - és barátai éltek barlangban, ugyanis a kis Taylor Lautner-es videót már 2007 végén feltöltötték, de mi csak most bukkantunk rá, és alaposan meglepődtünk! A 2003-mas US Open versenyen ugyanis egy kicsi fekete hajú fiú is indult, aki a mára már jól ismert névre hallgat - a twilight-széria Jacob Black-je egykor profi szinten űzte a karatét. Vagy még most is?

Az alig több, mint egy perces videóban letagadhatatlan, hogy Tay látható, és a YouTube-on is már a feltöltés óta negyedmilliószor nézték meg a videót. Mi is még párat pörgettünk ezen a számlálón: ugyanis újra és újra megnéztük, hogy minden részletet tisztán kivehessünk, mert a színész annyira gyorsan és profin nyomja, hogy egy nézés alatt a szem szinte fel se tudja fogni, hogy mit művel. Megeshet, hogy öreganyáink és öregapáink pedig csak egy elmosódó foltot látnának.

Vajon Taylor most is űzi ezt a sportot?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek