Starity

Shia LaBeouf utcai balhéba keveredett

2011. október 21. 15:03   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformersből ismert Shia LaBeouf nemrégen Vancouverben töltötte az időt barátaival egy szórakozóhelyen, mikor balhéba keveredett.

hirdetés
Shia LaBeouf utcai balhéba keveredett

LaBeouf a minap barátaival egy vancouveri szórakozóhelyen töltötték szabadidejüket. Az este folyamán azonban Shia összekapott egy másik férfival, aki állítólag cigarettafüstöt fújt az ittas színészre, amitől teljesen kiakadt, s a két férfi verekedésben tört ki.

A szórakozóhelyen egy pincér intézkedni kezdett, s a két férfit az utcára küldte, hogy ott fejezzék be a kettejük közt folyó küzdelmet. Az idegen rendesen ellátta a színész baját, s fináléképpen levette az ingjét, majd Shiát a földre taszítva folytatta a verekedést. A férfit a színész barátai végül sikeresen elüldözték, de LaBeoufot is féken kellett tartaniuk, hiszen dühében támadója után ugrott volna.

Az esetet persze videón is rögzítették, melyen jól látszik, hogy a félmeztelen férfi a földre kényszeríti a sztárt, s a színész barátai közbelépnek. Shiának nem ez az egyetlen balhéja, hiszen nemrég rajongóival került összetűzésbe, akik csupán egy autogramot akartak a sármos színésztől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek