Starity

Ma lesz az Eclipse premier

2010. június 29. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár óra múlva a szerencsések, azaz az éjféli premierre jegyet váltók már nézhetik is a Twilight Saga filmek harmadik darabját, azaz az Eclipse-t, avagy magyar címén a Napfogyatkozást.

hirdetés
Ma lesz az Eclipse premier

Már csak pár óra, és a mozik hetekre sötétbe burkolóznak - ugyanis itt a várva várt Twilight Saga sorozat harmadik darabja, az Eclipse - Napfogyatkozás. A filmet éjféltől, 43 kópián vetítik országszerte a mozik, a forgalmazó pedig nagy sikernek nézhet elébe.

Ugyanis a kissé laposra sikeredett, kritikusok által wc-n lehúzott New Moon (Újhold) után az Eclipse még a szőrösszívű firkászokat is megnyerni látszik, dícsérik David Slade – a rendező – színész- és karaktervezetéseit, továbbá azt is, hogy a film nem veszi túlságosan komolyan magát.

A hetekben várhatóan ellepik majd a tinik a mozikat, ugyanis a Twilight-rajongás a tetőfokán van, a Nokia mozi premierje előttpéldául több százan sátoroztak le a kordonokhoz – szó szerint. Az elemzők szerint a harmadik film még nagyobb kasszasiker lehet, mint az Újhold, és a július negyedikei box-office-nál eléggé bizakodó eredményeket várnak: az első héten csaknem 150 millió dollárt jósolnak a filmnek világszerte, ami valljuk be, nem kis összeg.

A kissé nyitott szemmel járóbb, és kevésbé elfogultam rajongók is reménykednek, hogy ezúttal a Napfogyatkozás méltó darabja lesz a sorozatnak, ha már az Újholdnak sajnos nem nagyon sikerült elnyernie mindenki tetszését. A film után azonban biztosan fájjó szívvel fogunk kijönni – a szívszorító szerelmi háromszög története mellett már csak azért is, mert a következő filmre még jó darabig várni kell majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek