Starity

Greatest Hitsszel búcsúzik a Westlife

2011. október 21. 14:02   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Westlife 1998-as megalakulása óta több mint 44 millió lemezt adott el világszerte, ebből 26 top 10-es és 14 listavezető sláger látott napvilágot.

hirdetés
Greatest Hitsszel búcsúzik a Westlife

Az együttes Brian McFadden 2004-es kiválása után is szép sikereket ért el, azonban Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily és Shane Filan 14 év eredményes munka után úgy határoztak, hogy utolsó turnéjuk után – 2012 nyarán – szétválnak útjaik.

A srácok elmondása szerint a döntést közösen hozták meg, és továbbra is barátok maradnak, hiszen a hosszú évek után az együttes tagjai családtagként gondolnak egymásra.

A Westlife hosszú útját olyan híres zenei tehetségek egyengették, mint Louis Walsh, Ronan Keating vagy Simon Cowell.

Utolsó albumuk 2011. november 21-én kerül a boltokba, Greatest Hits címmel. A lemezen nem csak a banda leghíresebb slágerei kapnak helyet: 4 új dallal is gazdagodik a korong. Az első kislemez a Lighthouse címet viseli. A november 14-én megjelenő dalban Gary Barlow is közreműködött, és hamarosan a videoklipet is megnézhetjük.

Reméljük, az utolsó lemez méltó búcsúja lesz a srácoknak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek