Starity

Elmarad Maite Perroni európai turnéja

2011. október 21. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni, mexikói színész-énekesnő nemrég bejelentette, hogy európai turnéra indul, és olyan országokat látogat meg, ahol eddig még nem járt. A turné azonban elmarad.

hirdetés
Elmarad Maite Perroni európai turnéja

Maite Perroni a nyár elején jelentette be, hogy európai turnéra indul, és olyan helyekre látogat el, ahol még sosem volt korábban. Az országok között szerepelt Lengyelország, Spanyolország és Magyarország is. A turné 2011 végére volt beharangozva, azonban elmarad!

„Szeretnénk tájékoztatni minden kedves rajongót, hogy kívülálló okok miatt el kellett halasztani Maite Perroni európai turnéját, melyre a tervek szerint 2011 végén került volna sor. Mint tudják, a világgazdasági helyzet nagyon kényes, és ezt fejleszteni kell, különösen akkor, ha egy turnéról van szó. Ezért a koncertsorozat 2012-re tolódik. Maite most is megköszönte a támogatást, a szeretetet és az odaadást” – nyilatkozta Carolina Palomo, a Marichuy – A szerelem diadala főhősnőjének menedzsere.

További információk a turné halasztásáról nem derültek ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek