Starity

Jön a Big Time Rush második albuma

2011. október 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rushnak tavaly novemberben jelent meg az első albuma, amely a BTR címet viseli. A srácok azonban idén új koronggal rukkkolnak elő, melynek címe Elevate lett.

hirdetés
Jön a Big Time Rush második albuma

A Big Time Rush-fiúk (Kendall, James, Carlos és Logan) olyan magasra ugrottak, hogy hirtelen egy vadonatúj albumborítón találták magukat, melynek címe Elevate.

A srácok a minap jelentették be új albumuk címét egy élő Ustream-bejelentkezésen, és azt is elmondták, mennyire izgatottak az új albummal kapcsolatban, ami november 21-én kerül majd a boltokba. Már mindenki várta az albumborítót, melyet nemrég tettek ki hivatalos Facebook-oldalukra.

Az album mellett hamarosan új videoklipet is láthatnak majd a rajongók, ami egy új slágerből, az All Over Againből fog elkészülni. A fiúk viszont jelenleg nagyon elfoglaltak, hiszen új filmüket, a Big Time Movie-t is forgatják Vancouverben, és jelölték őket az idei MTV Europe Music Awards Legjobb Push kategóriájában is.

Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mit sikerült összehozniuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új Time big rush
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek