Starity

La venganza novembertől a Sorozat+on

2011. október 22. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 7-től a Sorozat+ vetíteni kezdi a Gabriela Spanic, Catherine Siachoque és José Ángel Llamas főszereplésével készült sorozatot.

hirdetés
La venganza novembertől a Sorozat+on

A 2002-es telenovella Gabriela Spanic első telemundós sorozata volt, mely hazánkban A bosszú címen fog futni november 7-től, a 20.20-as idősávban.

A telenovellában Gabyn kívül számos ismerős arccal találkozhatunk. A fő gonoszt Catherine Siachoque alakítja majd, akit már láthattunk a Sivatag szerelmeseiben, a Második esélyben, Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!-ban is. A férfi főhőst José Ángel Llamas személyesíti majd meg a képernyőn, de a történetben szerepet kapott Natasha Klauss, akit a Zorróból ismerhetünk, valamint Jorge Cao is.

A történet szerint megismerhetünk egy bokszolónőt, akit egy nap halálos ütés ér a ringben, és ezzel egy időben meghal egy másik nő is, Helena, aki az esküvője napján rajtakapja férjét, Luis Miguelt saját testvérével, és ezért szívrohamot kap. A két nő lelket cserél, ezáltal Helena esélyt kap, hogy bosszút álljon rosszakaróin.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek