Starity

Lola szeretne világot látni

2011. október 22. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lola igyekszik hasznosan kihasználni azt, hogy új klipje megjelenése után több a szabadideje. A nyelvtanulásra például szakít időt, hiszen nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer külföldön dolgozzon.

hirdetés
Lola szeretne világot látni

„Mostanában nem készülök nagyon nagy volumenű dologra. Holnap megyek stúdiózni, éneklek fel dalokat illetve lesz egy új mp4 lejátszó, arra lesz dalom, de úgy nagyon nagy dologra nem készülök. Most jött ki az új klipem pont, úgyhogy most nyugalom van egy kicsit, tanulni kellene igazából. Nyelvet szeretnék tanulni, ezért járok egy nyelviskolába, most írtam pont szintfelmérőt, úgyhogy majd értesítenek, hogy mikor mehetek, de most még azt a pár napot kihasználom, amíg otthon alhatok jó sokáig” – beszélt terveiről a nemrég Más lettél című videoklipjét bemutató énekesnő a Tabu Tv kamerájának.

„Nem a karrierem alakulásától függ, hogy elmennék-e külföldre vagy sem. Rengeteg barátom van, aki már nem él itt, a legjobb barátnőm most éppen Mallorcán van, ott dolgozik és imádja. Bennem is van egy ilyen érzés, hogy nagyon szeretném látni, hogy milyen a világ, úgyhogy nem attól függ, hogy éppen hogyan alakul a karrierem. Lehet, hogy fél évre elmegyek, aztán visszajövök” – mesélte Lola.

A tinik kedvence szívesen követné barátnőjét Mallorcára, Londonba viszont csak azért látogatna el, mivel nagy rajongója a Harry Potter-könyveknek. „Londonban nem dolgoznék szívesen, bár ott is él egy barátnőm. Én turizmus és vendéglátásra jártam, de egy idő után azt abba is hagytam. Enni és főzni imádok, de a többi részét azt nem szeretem, mikor mondjuk mosogatni kell, de hogy ha rá lennék szorulva és kéne, akkor szerintem szó nélkül megcsinálnám” – árulta el az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek