Starity

A Rammstein nem koncertezhet Münchenben

2011. október 22. 19:07   |   Szerző: UnhappyMeals

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén nálunk koncertező zenekarnak megtiltották, hogy november 20-án koncertet adjon Münchenben.

hirdetés
A Rammstein nem koncertezhet Münchenben

Az ok egy német ünnep, az úgy nevezett Totensonntag, melyet az advent előtti vasárnapon ünnepelnek, azaz november 20-án. A gondok ott kezdődnek, hogy a Rammstein is pontosan ekkor lépett volna fel, ezt a lehetőséget azonban megtagadták tőlük.

A müncheni közigazgatási hivatal egyik munkatársa a következőket nyilatkozta: „Ha létezik olyan zenekar, amelyik tényleg nem illik ehhez a naphoz, akkor az a Rammstein. Egy ilyen ünnepnapon nincs szükség látványos, zajos előadásra, égő emberekkel és obszcén szövegekkel. Két nappal később nyugodtan jöhetnek, de ezen a napon nem léphetnek fel.”

Münchenben egyébként csakis engedéllyel lehet koncertezni ezen a napon, a többi zenekarnak azonban engedélyezték, hogy ezen a napon lépjenek fel.

A rajongóknak viszont nem kell csüggedni, a többi német állomásnál ugyanis alig pár nap alatt elfogyott az összes jegy, ezért pár városban több koncertet fognak adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek