Starity

Robert Downey Jr. megvédte Mel Gibsont

2011. október 23. 11:11   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert a múlt héten nyert díjat az American Cinematheque Awardson, és kihasználta a lehetőséget, hogy barátjáról, Mel Gibsonról nyilatkozhasson.

hirdetés
Robert Downey Jr. megvédte Mel Gibsont

Robert Downey Jr. sokáig számított fekete báránynak Hollywoodban, hiszen a 80-as években drog- és alkohol problémái voltak. Szinte már mindenki magára hagyta, kivéve Mel Gibsont, aki mindig Downey mellett állt.

A Vasembert alakító színész a díjat Los Angelesben, a Beverly Hilton Hotelben vette át. Robert beszédjében többször is megemlítette Gibsont és e szavakkal védte őt: „Ha csak nincs itt valaki közöttetek, aki bűntelen – és ha van, akkor annak csak annyit, hogy rossz bizniszben dolgozik –, akkor meg kéne bocsátanotok neki, és hagynotok kéne újra dolgozni.”

A színész azt is elmondta, Gibsonnak elég sok dologgal tartozik, hiszen mindig segített neki, amikor szüksége volt rá.

„Sok dolgot tanított nekem, elsősorban bátorságot. Igazán nem sok baj van vele. Közös az ügyvédünk, a sajtósunk és a pszichiáterünk is. Amikor senki nem alkalmazott, ő szerepet adott nekem. Azt mondta, ha elég sokáig vállalom a felelősséget, az életemnek lesz jelentése. És ha ő segített nekem, akkor én segítsem majd a következő srácot. De arra nem gondoltam volna soha, hogy ő lesz a következő srác” – nyilatkozta a Sherlock Holmes sztárja.

Habár Gibson kezd újra visszaszivárogni a filmiparba, még mindig nem örvendhet annyi rajongónak, mint karierje kezdetén. Reméljük, hogy egyik legjobb barátja, Robert beszéde majd egy kicsit meglágyítja a filmes emberek szívét, és elnézőbbek lesznek a jó útról letért Gibsonnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek