Starity

Chad M. Murray íróként debütál

2011. október 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chad Michael Murray új szerepben kápráztatja el rajongóit: sorozatbeli karakteréhez hasonlóan tollat ragadott.

hirdetés
Chad M. Murray íróként debütál

Október közepétől lehet letölteni Chad Michael Murray weboldaláról első novelláskötetének részleteit, amelynek Everlast a címe. A színész az elmúlt nyolc évet írta ki magából, s jelenleg Amerika-szerte promotálja alkotását.

Könyv formájában november elejétől élvezhetik a rajongók a művet, amelyet a 30 éves színész jelenleg az USA területén promotál, s közönségtalálkozókra jár, a legszerencsésebbeknek dedikálja is könyvét.

„Minden szempontból nézve hihetetlen volt megkreálni ezt a világot, az utazás fantasztikus volt. Szerencsésnek érzem magam, hogy zseniális emberektől tanulhattam, és a legjobb művészek segítettek életre kelteni a vizuális világot. Adott a kaland, nagyon várom, hogy a rajongók csatlakozzanak, élvezzék, és kapaszkodjanak bele – pont úgy, mint ahogyan én tettem, és teszem.”

A fent említett egyik közönségtalálkozón a fanok természetesen érdeklődtek a Tuti Gimibe való visszatérése kapcsán is, hangos „Gyere vissza a sorozatba” kántálásba kezdtek, mire a színész elmosolyodott, s csak annyit mondott, hogy visszatér, és már egy epizódot le is forgattak. E fél mondat arra enged következtetni, hogy nemcsak egyetlen epizódba tér visssza a sorozat utolsó, kilencedik évadában, hanem talán kettőnél többe is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek