Starity

Madonna bátyja a híd alatt él

2011. október 23. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Michigan Messenger hírportálnak nyilatkozott sanyarú sorsáról Madonna egyik testvére. Az 55 éves férfi hajléktalanként kénytelen élni.

hirdetés
Madonna bátyja a híd alatt él

A világsztár bátyja, Anthony Ciccone elárulta, hogy a Traverse City híd alatt lakik, amióta elvesztette munkáját. „A családom hátat fordított nekem, amikor a legrosszabb állapotban voltam. Elhiszik, hogy milliószor válaszoltam arra a kérdésre, hogy multimilliomos a húgom és én miért élek az utcán?” – fejtette ki gondolatait a férfi a lapnak, aki korábban a családi szőlőcégnél dolgozott Suttons Bay-ben.

Ciccone másfél evvel ezelőtt elvesztette az állását a Ciccone Vineyard & Vinerynál, azóta nincs hol laknia és csak jótékonysági szervezetektől számíthat segítségre. Elmesélte, hogy tavaly majdnem megfagyott a nagy hidegben és a lába miatt is betegeskedett, ám arra nem tért ki, hogy testvére miért hagyja mindezt.

Nem gondoljuk, hogy Madonna – aki két kilátástalan sorsú gyermeket is örökbe fogadott – ennyire szívtelen lenne, családjának biztosan nyomós oka van arra, hogy miért fordult el a férfitól.

Egyébként nem ő az egyetlen problémás testvér, Christopher Ciccone 2008-ban egy könyvben írt le olyan dolgokat, mellyel kellemetlen helyzetbe hozta az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek