Starity

Leighton Meester nem hasonlít Blairre

2011. október 24. 06:06   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leighton Meester elárulta, hogy smink nélkül érzi magát a legszebbnek, és öltözködését sem lihegi túl.

hirdetés
Leighton Meester nem hasonlít Blairre

Leighton Meester a Gossip Girl nevű sorozatban egy divatmániás sznobot alakít, aki nem engedheti meg magának, hogy akár egy percre is tréningruhában vagy smink nélkül lássák. Azonban a valóságban egyáltalán nem így gondolkodik a színésznő. A Look magazinnak elárulta, hogy natúran érzi magát a legszebbnek.

„Farmerban és pólóban is tudom szexinek érzeni magam. Valójában nagyon is vonzó, ha nem próbálsz megnyerő lenni. Tulajdonképpen szebbnek érzem magam smink nélkül. Ehhez csak annyi kell, hogy elfogadd, és szeresd magad” – mondta a lapnak a 25 éves Leigh.

A színésznő azt is elárulta, hogy öltözködését sem lihegi túl túlságosan. Inkább az egyszerű összeállításokat teszi izgalmassá valami különleges kiegészítővel.

„A legjobb divattippem az, hogy viselj valami igazán egyszerűt, és formáld a magadévá. Viselhetsz akár farmert és egy sima pólót, elég, ha hozzáadsz egy, a te stílusodnak megfelelő magassarkút, és máris teljesen átváltozik a szerelésed. Ugyanez a helyzet egy fekete koktélruhával. Ha hozzáadsz egy gyönyörű nyakláncot, egy fejkendőt vagy egy táskát, különlegessé teheted. A számomra elengedhetetlen kiegészítő egy kiváló magassarkú. Megadják neked az extra vonzerőt” – fejtette ki véleményét a sorozatsztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek