Starity

Marsi Anikó visszatérhet a képernyőre

2011. október 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben jól ismert sztárjait küldi el az RTL Klub, és még a nagyágyúk is veszélyben vannak, addig Marsi Anikónak biztos a helye a csatornánál. A kétgyermekes anyuka állítólag hamarosan visszatér – írja a Bors.

hirdetés
Marsi Anikó visszatérhet a képernyőre

Az RTL Klub költségmegtakarító programjának rengeteg sztár esik áldozatul. Novembertől megszűnik a Reggeli, a déli Híradó, a Fél kettő, a Reflektor, a XXI. század és a Házon kívül című műsor is. Egyes műsorvezetőket átszerveznek, a többieknek pedig távoznia kell, így Csonka András, Keleti Andrea, Holló Márta, István Dániel és Kumin Viktória is lekerül a képernyőről.

A Fókusz műsorvezetőjeként dolgozó Marsi Anikó két és fél éve ment szülési szabadságra, azóta férjével, Palik Lászlóval és két gyermekükkel teljesen elzárkóztak a nyilvánosságtól. A Bors információi szerint azonban a napokban a kereskedelmi tévé székházában járt Anikó, ahol biztosították róla, hogy szabadsága után a Fókusz stábja szeretettel várja őt.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a lap megkeresésére nem adott egyértelmű választ, csak közölte, hogy ezek az információk nem publikusak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek